Over ons

Samdam Solutions biedt al meer dan 25 jaar totaaloplossingen aan grote en kleine ondernemingen, verenigingen en overheid op vlak van reclame artikelen, relatiegeschenken, promotioneel textiel en bedrijfskleding. Blije klanten, zijn blijvende klanten. Onze eerste betrachting is dan ook alle klanten 100 % tevreden te stellen en de voorkeurpartner te worden van alle klanten. 

Onze tweede focus is ons streven naar kwaliteit. Onze klanten verwachten van ons een perfecte service en absolute kwaliteit. 

De juiste medewerker op de juiste plaats is onze derde missie. Onze kracht is het vermogen eerst te luisteren naar wie u bent, wat u doet, waar u behoefte aan heeft en wat u wil bereiken. Met een professioneel en slagvaardig team van innovatieve, creatieve en meedenkende medewerkers zoeken wij binnen uw budget naar passende oplossingen waar u wat aan heeft : effectief, relevant en onderscheidend.

Ten slotte onze vierde focus, de voortdurende aandacht voor efficiëntie en milieu. Elke dag werken wij aan verbeteringen in onze processen en aan ons netwerk, zo slagen wij erin om zelf een gezond en rendabel bedrijf te blijven en tegelijk aan onze klanten de beste prijs-kwaliteitverhouding aan te bieden.

De inzet van promotionele producten en geschenken zijn een investering. Wij weten dat investeringen moeten renderen. Samdam Group biedt u de oplossing die u zoekt, zowel op korte of lange termijn: resultaat gericht, flexibel, betrouwbaar en snel.

Samdam Group heeft eigen vestigingen in België, Nederland, Frankrijk, Roemenië en Hong Kong.

 

 

Vijf specialisaties, één aanspreekpunt< br /> 1. Premiums, gadgets en promotionele producten
Wat u ook zoekt, Samdam heeft, vindt of maakt het voor u. Onze medewerkers zijn experts in hun vak, volgen de trends en staan klaar met frisse ideeën. Zij onderhouden tevens de beste relaties met producenten, invoerders en generalisten in Europa en ver daar buiten. Samdam beschikt over een eigen DTP- en ontwerpafdeling en werkt regelmatig samen met designers en kunstenaars. Ook voor licenties kan u bij ons terecht. Wij beschikken over de meest moderne machines en technieken voor het aanbrengen van uw naam of logo.

2. Relatie- en eindejaarsgeschenken
De keuze is bijna oneindig! Samdam is sterk in merken en service. Speciale verpakkingen en custom made zijn ook onze specialiteit. Indien u wenst kunnen wij uw voorraad beheren en opslaan in onze magazijnen. Wereldwijd, bezorgen wij u de geschenken waar en wanneer u ze nodig heeft. U kunt bovendien ook rekenen op een professionele opvolging en nazorg.

3. Textiel
Bij Samdam vindt u een waaier aan mogelijkheden in promo-, sport-, werk-, vrije tijd-, bedrijfs- en beroepskleding. Wij verdelen, borduren en bedrukken alle gekende merken. Onze afdeling werkkleding creëert tailor made producties voor tal van sectoren: bouw, transport, veiligheid, keuken en restaurant, … Uw kleding zal zeker een positieve bijdrage tot uw imago leveren, naast dat uw medewerkers/relaties zich gewaardeerd voelen. Ze dragen het logo van de onderneming of merk met zichtbaar plezier uit.

4. Koffers, tassen en lederwaren
Samdam is al jaren een begrip in lederwaren en koffers. Meer nog, het is zijn onze roots. Wij zijn er dan ook trots op om hoofddistributeur voor Samsonite te zijn voor de Benelux binnen B2B en importeur van WAG. Naast een ruim assortiment standaard lederwaren en tassen produceren wij op maat en naar uw wensen in alle mogelijke materialen. Of het nu gaat om een presentatiemap, conferentietas, laptoptas, geen enkele uitdaging is ons teveel. Voor elk product dat verpakt of gepresenteerd moet worden hebben wij of produceren wij de geschikte koffer met aangepast interieur.

5. Spaar- en motivatie acties – webwinkels op maat
Doeltreffend en zonder risico. Al jaren stellen wij voor onze klanten software ter beschikking voor on-line motivatie en loyaliteitacties. Ook voor gepersonaliseerde webwinkels voor uw personeel, klanten of distributeurs kunt u bij ons terecht. Wij nemen u het werk en administratie uit handen. Vanzelfsprekend zorgen wij voor de nodige opvolging en evaluatie.

Telefoon

Telefoon: T: +31 (0)76 572 00 88

Bel ons nu!

Contacteer ons nu!

Contacteer ons nu!

Contacteer ons nu!

Franko levering

Franko levering

Op bestelling over €500!

© Copyright 2021 Samdam. All rights reserved