Promotioneel Textiel of Bedrijfskleding nodig? Samdam is uw partner!

Samdam Solutions is gespecialiseerd in het bedrukken en borduren van promo-, sport-, werk-, vrije tijd-, bedrijfs- en beroepskleding voor kleine en grote ondernemingen. U kunt bij ons terecht voor textiel en promotioneel textiel, van T-shirts tot petten en handdoeken. Wij leveren producten in diverse branches waaronder in de bouw, transport, veiligheid en horeca. Wij hebben een groot en veelzijdig assortiment en maken gebruik van verschillende vakkundige technieken die in onze eigen drukkerij worden uitgevoerd. Om de beste prijs-kwaliteitverhouding te kunnen bieden hechten wij veel waarde aan efficiëntie en milieu.

Textiel bedrukken

Wij maken in onze eigen drukkerij gebruik van verschillende druktechnieken. Onze medewerkers denken met u mee, luisteren naar uw wensen en doel, adviseren en proberen tot de beste oplossing te komen binnen uw vastgestelde budget. Door onze vakmensen wordt uiteraard rekening gehouden met de verschillende stof- en inktsoorten en zal altijd de juiste techniek op het product worden toegepast. Het is uiteraard mogelijk om eerst een (digitaal) voorbeeld van bedrukt textiel te ontvangen ter goedkeuring. Zeefdruk textiel Kort samengevat wordt bij zeefdruk de inkt met een zogeheten rakel door een gedeeltelijk open en gedeeltelijk ondoordringbaar gaas op het textiel / product gedrukt. Zeefdruk is een klassieke en betrouwbare druktechniek en kan op vrijwel elk materiaal toegepast worden. Het is de meest gebruikte techniek bij het bedrukken van textiel. Transferdruk Bij transferdruk wordt de inkt op een vel papier of kunststof, een zogeheten drager, aangebracht. Vervolgens wordt het door een pers onder een bepaalde druk, temperatuur en tijd gebakken/geperst. Door de warmte komt de inkt los van het papier en zet zich vast op de stof. Textiel borduren Het is tevens mogelijk om uw logo op textiel te laten borduren. Onze vakmensen zorgen ervoor dat de juiste methode met betrekking tot het type textiel / stofsoort wordt gehanteerd. Onze producten zijn van hoogwaardige kwaliteit waardoor wij een lange levensduur garanderen. Textiel printen Met printen op textiel wordt de inkt via de printers direct op het textiel geprint, deze techniek is recenter en wordt steeds vaker toegepast. Vooral het printen van afbeeldingen, zoals een foto op textiel is populair.

Promotioneel textiel

Tijdens een evenement is het belangrijk dat uw personeel herkenbaar is en kleding draagt met bijvoorbeeld uw bedrijfslogo. Wij personaliseren uw textiel daarom graat met uw logo, een (reclame)boodschap of bedrijfsnaam in de vorm van een opdruk of borduring.

Textiel drukkerij

Wij hebben een eigen drukkerij in Baia Mare (Roemenië) waardoor wij erg goedkope tarieven hanteren voor het bedrukken van textiel of promotiemateriaal. Met onze 20 jaar aan ervaring garanderen wij absolute kwaliteit, vakkundigheid en perfecte service. Samdam Solutions is resultaatgericht, flexibel, betrouwbaar en snel.

Telefoon

Telefoon: T: +31 (0)76 572 00 88

Bel ons nu!

Contacteer ons nu!

Contacteer ons nu!

Contacteer ons nu!

Franko levering

Franko levering

Op bestelling over €500!

© Copyright 2019 Samdam. All rights reserved